Dupa lansarea comenzi prin intermediul site-ului aceasta va fi procesata de catre operatorii firmei care va vor contacta prin e-mail/telefon pentru a va confirma disponibilitatea produselor si a va ghida spre confirmarea finala a facturii proforme emise de compania noastra.

In cazul comenzilor PLATA RAMBURS, FACTURA PROFORMA se va regasi in contul Dvs. alaturi de comanda Dvs.

In “Contul meu” veti gasi toate comenzile Dvs. emise pana la aceasta data in ordine descrescatoare si le veti putea viziona cu ajutorul butonului “VIZIONARE”. Daca veti apasa vizionare in pagina care se va deschide va contine in partea de sus comanda,
2.) In cazul comenzilor care se achita prin OP sau se ridica de la Magazine veti primi un e-mail cu FACTURA PROFORMA.
Va rugam insistent sa nu achitati nici o comanda daca nu ati primit FACTURA PROFORMA aferenta !!! Orice plata in avans va fi returnata scazand comisionul bancar daca nu a fost emisa o factura proforma in baza careia sa se achite suma.
Dupa verificarea atenta a facturii proforme si acceptarea ei veti putea efectua plata prin urmatoarele modalitati:

  • Plata online cu cardul

  • iTransfer

  • Plata prin transfer bancar

  • Plata prin Ordin de Plata

  • Plata ramburs la curier.

Pentru a creste securitatea platilor online, in acord cu ultimele reglementari UE, incepand cu 14 septembrie, bancile din Romania vor introduce treptat un nou factor de autentificare. Acest element nou de autentificare iti poate fi solicitat in procesul de autorizare a platii, alaturi de codul 3D Secure pe care il primesti prin SMS.

Cardurile acceptate sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod VV2/CVC2).

  • iTransfer

Poti utiliza aplicatia de internet banking a bancii tale pentru a efectua plata, exact ca in cazul unui transfer bancar obisnuit. Plata se efectueaza in conditii de siguranta maxima, prin sistemul tau de internet banking. Alege iTransfer din modalitatile de plata, apasa Pasul urmator, selecteaza banca unde ai contul deschis, apoi apasa butonul Plateste.

Pentru plata online prin iTransfer cu BT24 – Internet Banking BT, selecteaza optiunea “iTransfer”, apoi „BT24 Banca Transilvania” din pagina dedicata. Apasa butonul “Plateste” pentru redirectionare catre sistemul de internet banking de la Banca Transilvania.


Pentru a te autentifica introdu ID-ul de logare si parola sau codul token aferente contului tau. Imediat dupa autentificare, un ordin de plata precompletat va fi afisat pe ecran.


Asigura-te ca suma de plata afisata este egala cu suma tranzactiei de pe site-ul mestergigi.ro si apasa butonul “Continua pentru procesare” pentru a incheia procesul si a valida plata respectiva.


Dupa semnarea platii si validarea tranzactiei, urmeaza o redirectionare automata catre Anacleo SRL. In acest moment plata a fost realizata, iar tranzactia este finalizata.

Pentru asistenta, apeleaza la :
0264 308028 | bt24@bancatransilvania.ro sau scrie la adresa suport@payu.ro.

placeholder image